• Milise Ijscoupe

Onze specialiteiten

ijs

Kiezen uit de ruim 100 varianten ijscoupes is een luxe maar niet zo eenvoudig. Gedecoreerd met sausjes, slagroom, nootjes, warme krieken of vers fruit zijn ze stuk voor stuk onweerstaanbaar, een lust voor het oog en absoluut een ‘zoete zonde’ waard. Vanzelfsprekend hebben wij ook suiker- en lactosevrij ijs.

Proef ook eens onze vers bereide milkshakes of yoghurt dessertjes.

ijs-afhaaltoog

Bij onze afhaaltoog hebt u de keus uit 18 soorten ijs met de lekkerste toppings en uiteraard slagroom naar wens. Buiten de reguliere openingstijden van Milise is de afhaaltoog ‘s zomers bij mooi weer geopend tot 21.30 uur.

Tea & Coffee Specials

Thee of koffie drinken is bij ons een fijnproeversfeestje om de uitgelezen smaak van de diverse soorten, de verschillende bereidingen en natuurlijk ook een beetje om de kleine ‘verwennerijtjes’, die we bij koffie of thee serveren. Een ware smaakbeleving zijn onze aromatische sausjes die, -al dan niet samen met slagroom- uw kopje koffie een luxe en rijkelijke afwerking geven. Ook uw warme choco serveren wij op een vorstelijke wijze.

Lunch- en andere maaltijdschotels

Aan onze verse producten, smaakvolle eigen bereidingen, regelmatige uitbreiding van de kaart met nieuwe gerechtjes en in het bijzonder de drive om het onze gasten naar de zin te maken, danken wij ons jarenlange bestaan.

U kunt bij ons genieten van eenvoudige lunchhapjes tot uitgebreide maaltijden. Van broodjes en croque’s tot diverse maaltijdsalades, pasta’s, videe’s, vispannetjes en andere vis- of vleesgerechten met garnituur.

Kijk ook eens op de suggestiekaart voor onze specialiteiten en seizoensgebonden lekkernijen.

Feestelijke ijstaarten en kinderfeestfrisco’s

Op bestelling leveren wij voor elke gelegenheid zelfbereide ijstaarten, natuurlijk ook zonder specifiek thema, maar wel altijd met een door uzelf te kiezen vulling of afwerking.

Voor verjaardag, trouwerij, huwelijksverjaardag, communie, kinderfeestje, babyshower, jubileum, het halen van een diploma of rijbewijs, Kerst, Pasen, Valentijn, Moederdag ….. wij zorgen voor een heerlijke verrassing, die u bij ons kunt afhalen of door ons kunt laten bezorgen.

Voor kinderfeestjes kunt u ook onze eigen bereide frisco’s bestellen met een keus uit diverse vormen, smaken en coatings en dat alles voor een blij gezicht van kleine, maar zeker ook ‘grote’ kinderen.
Vraag gerust naar de mogelijkheden en voorbeelden om een eigen idee te vormen.

Ijs
Ijs Afhaaltoog
Tea Coffee Specials
Lunch En Andere Maaltijdschotels
Feestelijke Ijstaarten En Kinderfeestfriscos

Vraag naar onze cadeaubon!

Leuk om te geven en leuk om te krijgen zijn onze cadeaubonnen, verkrijgbaar bij ons aan de toog.